Een nieuwe website

Een nieuwe website betekend meestal ook een nieuwe blog. Na jaren trouwe dienst heb ik vanwege een privé situatie helaas besloten afscheid te nemen van mijn oude website Kavel 38. Ik had kunnen kiezen het domein Kavel 38 voort te zetten, maar na veel wikken en wegen heb ik toch besloten een nieuw domein te starten en dat is dus de website waarop je je nu bevind.

Hierop probeer ik ons leven een beetje weer te geven. De meeste mensen plaatsen vele berichten op sociale media. Ik ben daarin geen uitzondering, maar een eigen website vind ik persoonlijker.

Daarnaast beleef ik plezier om te spelen met de lay-out en de opmaak van een eigen website. Of mijn sociale media accounts nog blijven bestaan is een proces waarover ik op dit moment aan het nadenken ben. Twitter is leuk voor korte berichten, maar al jaren niet door mezelf gebruikt, Facebook wordt meestal voornamelijk gebruikt voor alleen maar positieve berichten en Instagram is een soort fotodagboek. Het kan zijn dat ik ga kijken of ik deze accounts aan deze huidige website ga koppelen, maar hierover ben ik dus nog aan het nadenken.

De laatste maanden zijn niet leuk geweest, maar nu ligt er een nieuwe toekomst in het verschiet voor zowel mezelf als mijn kinderen. Dit proces wil ik digitaal gaan vast leggen voor familie, vrienden en voornamelijk mezelf.

Hou dus onze blog en website in de gaten.